Hei vaan kaikille!

Voisin tässä alkuun kertoa hieman itsestäni. Olen 32-vuotias nainen Hämeenkoskelta ja olen koko elämäni paininut ylipainon kanssa. Olen kolmen lapsen äiti ja jokaisen raskauden jälkeen on kilot jääneet ja vain lisääntyneet. Ruoka on aina ollut tärkeä osa elämääni, varsinkin kaikki suolaiset herkut! Nyt olisi tarkoitus opetella syömään oikein – terveellistä ja maukasta kotiruokaa – ja lopettaa tämä jatkuva epäterveellisten elämäntapojen kierre.

Taustaani kuuluu tämä kuuluisa jojo-ilmiö! Milloin mitäkin diettiä ja painonhallintakeinoa kokeillen olen saanut hienoja tuloksia, mutta stressitasot ovat nousseet aina korkealle ja painonpudotus on saanut ikävän lisämausteen ”pakkopulla”. Ja kun jostain asiasta tulee pakko, se ei luista! Se turruttaa, ahdistaa, masentaa ja saa minut voimaan pahoin. Olen kokenut myös burnoutin laihdutuksen tiimoilta, joten näillä asioilla ei todellakaan leikitä. Luulempa, että syy jojoiluun piilee juuri tässä – nollasta sataan heti, unohdetaan antaa armoa ja levätä, vedetään kaikki täysillä kunnes keho luovuttaa ja mieli heti perässä.

Nyt kuin ihmeen kaupalla löysin Jannen ja tämä tarina sai alkunsa… Tämä stoori tulee olemaan se viimeinen ja läpielämän vievä muutos. Nyt ei kiirehditä, ei stressata, ei kilpailla eikä mennä nolla sataan! Nyt asiat tehdään maltilla, mutta hyvässä rytmissä.

Tapaamme paljon ihmisiä ympäri Suomen – mukana on vaikutusvaltaisia tahoja tukemassa tätä upeaa muutosta kohti parempaa elämää! Toivottavasti saatte tästä lisäpotkua omiin unelmiinne! Koskaan ei pidä luovuttaa! Aina pitää muistaa, että joka päivä voi muuttaa oman elämänsä suunnan jos vaan tarpeeksi haluaa <3

Sini

Matkalla kohti unelmaa <3

Matkalla kohti unelmaa <3