Sunnuntai-ilta on käsillä ja tulin juuri 45min lenkiltä Dexterin kanssa. Nyt on viikko kulunut elämäntapamuutoksen aloituksesta ja kaikenlaisia fiiliksiä on tullut – niin mukavia kuin ikäviäkin.

Suurin muutos on ollut ruokaremontti, joka päivä päivältä alkaa sujua hieman paremmin. Vedenjuonti tökkii vieläkin – miten ihmeessä se voi olla niin hankalaa? En voi juoda edes kylmää vettä, sitä en saa alas! Vähän viileää vettä on helpompi juoda, mutta opettelemista piisaa määrän suhteen. Kahvia tulee juotua n. 3-6 kuppia / päivä, joten on todellakin syytä paneutua nesteytykseen ettei keho kuivu.

Ruokapuoli sujuu joten kuten, vähän on alkanut nuo prodepirtelöt tökkimään.. Kaapista löytyy suklaa, mansikka ja banaanin makuinen hera. Olen niitä vetänyt ohjeen mukaan ja sekoitellut niihin marjoja, avokadoa, manteleita, leseitä, pinaattia jne. Pahinta tuossa varmaan on se, että se on kylmää! Paleltaa muutenkin niin on vaikeaa saada kylmää smoothieta alas. Välillä olen vetänyt pienen ”taukojumpan”, jotta tulisi lämmin!