Jo on ollut kiireinen viikko! Silti tuntuu, että kaikki asiat laahaa jäljessä, vaikka yrittää pusertaa tuplanopeudella. Kotijumpat on jääneet vähiin, mutta lisänä on tullut monen monta tuntia hyötyliikuntaa – yleissiivousta, järjestelyä, imurointia, lattianpesua jne! Ollaan siivottu ja puunattu kotia myyntikuntoon. Haaveena palata takaisin synnyinsijoille – Lahden alueelle. Lahdessa asuessa olisi myös helpompi päästä kuntosalille treenaamaan, kun ajomatka olisi pieni. Tällä hetkellä salille pääsy vaatii 60km matkan Hämeenkoskelta Lahteen ja takaisin.

Uusi yhteistyökumppani @Letic

Viime viikolla oltiin Jannen kanssa tutustumassa @letic liikunta- ja kamppailukeskukseen http://www.letic.fi/ ja saimme heistä yhteistyökumppanin projektiimme!
Kuntosali oli iso ja uusilla laitteilla varustettu. Aivan unelmapaikka! Salilta löytyy LesMillssin ryhmäliikuntatunnit, kamppailulajeja, spinning, infrapunasauna, lapsiparkki ja vaikka mitä muuta! Ihan mieletön paikka!

Fiiliksiä

Syömiset on olleet hanskassa vaa’an mukaan – paino laskee tasaisesti, mutta hitaasti. Keskiarvo on 1,2kg/viikko. Tiedän, tiedän, se on aika nopea tahti, mutta kun tämä nainen tahtoo kaiken heti nyt! Yritän silti istuttaa päähäni ajatusta siitä, että tämä ei ole projekti, vaan elämäntapamuutos ja siksi on ihan turha edes miettiä tuota painonpudotusta näin vakavasti. Toki on tärkeää seurata että mennään oikeaan suuntaan ja vaa’altahan se selviää. Toisaalta juuri vaa’an liikatarkkailu stressaa paljon. Mikä on sitten kultainen keskitie? Kerran viikossa punnaaminen?

Ruokavalion yksinkertaisuus on hieman alkanut tökkimään, mutta olen yrittänyt keksiä luovia ratkaisuja. Välillä en saa juotua smoothieta ja syön sen sijaan salaatin esim. tonnikalalla. Muistan pitää huolta hyvistä rasvoista ja ateriarytmistä. Vedenjuonti on hieman parantunut, mutta vieläkin siinä on petrattavaa! Suoli toimii upeasti, iho voi hyvin ja jaksaminen on superluokkaa!

"Soudetaan"

”Soudetaan”