Olen viikon ajan potenut jonkin sortin vatsapöpöä, ja loppuviikosta se iski sitten lämpöilyn päälle. Olen kirjaimellisesti vain huilannut! Toisaalta yksi treenivapaa viikko, ei varmaan pahaa tee, kun ensi viikolla pääsee taas jatkamaan siitä mihin jäin.

Aloitin opiskelun ja treenien aikatauluttaminen ei ole enää ihan niin yksinkertaista. Treeniajat ovat siirtyneet iltaan, aina koulun jälkeen ja viikonloput ovat menneet omien menojen kera. Vähän näyttää siltä, että 2 kertaa viikossa kuntosalia on enemmänkin sääntö kuin poikkeus tällä hetkellä. Koulusta tulee etätehtäviä aika ripeällä tahdilla eikä aina kerkeä salille vaikka kuinka haluaisi. Mietinkin tässä, jos ottaa parille illalle pitkän rasvanpolttolenkin, eikä murehdi salimäärästä! Lenkille kun voi mennä ilman autoa, senkus aukaisee ulko-oven ja ampaisee matkaan. En halua, että stressitasot taas nousevat, jos liikaa miettii aikatauluja koulun, perheen, yrittäjyyden ja kuntoilun suhteen..

Ruokavaliosta sen verran, että kana on alkanut tökkimään ja pahasti. Olen siirtynyt kalaan aina pääruuissa. Kauan sitä kanaa jaksoinkin syödä! Ja pieni breikki ei tee pahaa, toivotaan että kana maistuu taas myöhemmin vähän paremmin. Smoothiet on ruokavaliossa miltei joka päivä, samoin kanamunat, tonnikala, kasvikset ja salaatit.

Veljeni hommasi salikortin Leticille ja pääsemme treenaamaan usein kimpassa. Aivan loistavaa! Parasta on myös se, että kun joku ilta olen ihan kuitti enkä mitenkään jaksa lähteä ajamaan Lahteen kuntosalille, tulee soitto että ”Tuutko treenaamaan tänään?”. Noh, eipä siihen kehtaa sanoa että ”En jaksa!”. Aina tulee mentyä! Muutenkin noi kuntosaliharjoittelut jonkun ystävän seurassa maistuu aina paremmilta. Varsinkin näin vasta-alkajalle, kun tuntuu että olen ainoa orpopoloinen siellä pyörimässä ja ihmettelmässä niitä laitteita. Ompahan aina se kaveri, joka tsemppaa ja usuttaa kokeilemaan uusia juttuja. Samoin myös on tietynlainen kunnianhimo näyttää mihin pystyy, kun joku seurailee vierestä!

Letic on kyllä mahtava paikka – sitä ei voi liikaa korostaa. Olen saanut sieltä lähes joka kerta uusia salituttuja, hymyjä satelee mukavasti tuntemattomilta, henkilökuntakin on yhtä hymyä! 🙂

Nyt on sunnuntai ja olen ilman autoa täällä Landella. Treenit on seuraavan kerran huomenna tai tiistaina! Kuulemisiin ja mukavaa alkuvuotta!